Pondělí 21.1 2019    
polévka Zelnice s bramborem a kousky uzené krkovice 25,-,-
hl. jídla 150g Hovězí guláš s čerstvě řezanou cibulkou, karlovarské knedlíky 98,-,-
  150g Kuřecí prso zapečené v bramboráku, zelný salát 98,-,-
  150g Variace českých smažených sýrů, vařené brambory, tatarská omáčka 95,-,-
Úterý 22.1 2019    
polévka Pórková s opečenou houskou 25,- ,-
hl. jídla 150g Kuřecí kapsa plněná šunkou, sýrem a zeleninou, vařená rýže nebo smažené bramborové hranolky 98,-,-
  150g Holandský řízek, bramborová kaše, nakládaná okurka 98,-,-
  120g Tatarský biftek z falešné hovězí svíčkové, topinky 98,-,-
Středa 23.1 2019    
polévka Gulášová s mletým masem a bramborem 25,-,-
hl. jídla 150g Hovězí svíčková pečeně, houskový knedlík 98,-,-
  200g Steak z vepřové krkovice s vídeňskou cibulkou, opečené bramoryb 98,-,-
  150g Kuřecí medailonky pečené v cibulovo-pivním těstíčku, bramborová kaše s máslem 98,-,-
Čtvrtek 24.1 2019    
polévka Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi 25,-,-
hl. jídla 150g Smažený vepřový řízek, bramborový salát 98,-,-
  150g Filetky z candáta pečené v bylinkovém těstíčku, vařené brambory, salátek z rukoly a polníčku 119,-,-
  1porce Těstoviny tagliatele s restovanou zeleninou a krůtím masem 95,-,-
Pátek 25.1 2019    
polévka Hrachová s volyňskou klobásou a opečenou houskou 25,-,-
hl. jídla 1 ks Pečené kachní stehno, bramborový knedlík, červené zelí 119,-,-
  150g Vepřový steak s restovanými fazolovými lusky na slanině a česneku, bramborové hranolky nebo dušená rýže 98,-,-
  150g Čevapčiči, vařené brambory, hořčice, nakládaná okurka, čerstvě sekaná cibulka 95,-,-

 

designed by Jindrich Cejka